Ezért is érdemes Horvátországba menni

2018. március 2.
Címkék :

Három horvátországi étterem is kiérdemelte a Michelin-csillagot a Michelin Guide szerint, amely legújabb, horvátországi kiadványában 62 éttermet értékelt.


A rovinji Monte megőrizte tavaly elnyert minősítését, mellette a sibeniki Pelegrini, valamint a dubrovniki 360° most nyerte el első csillagát.

A sibeniki Pelegriniben Rudolf Stefan séf izgalmas recepteket kreál helyi alapokból, miközben a konyhafőnök személyisége megjelenik minden ételében. A fogások letisztultak, egyszerűek és nagyon tiszta ízűek.

A dubrovniki 360° vendégei nem csupán a kikötőre nyíló csodálatos panorámát élvezhetik, hanem a Marijo Curic séf újító ötletei nyomán készülő mediterrán fogásokat, amelyek a helyi alapanyagokra épülve, kreatív technológiai megoldásokkal születnek meg.


Az első horvátországi csillagot elnyerő rovinji Monte pedig sikerrel megtartotta minősítését. Mellettük a kalauz négy éttermet sorolt a kiváló ár-érték arányt kínáló Bib Gourmand kategóriába: a korculai Konoba Matlt, a spliti Konoba Fetivit, az iloki Dunavot és a krapinai Vuglec Breget – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!

Eseménynaptár

« 2018 december » loading...
h k s c p s v
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Hírlevél

FACEBOOK