Júniusban jön a Nemzeti Regatta

Eldőlt, hogy a Bahart június 9–10-én rendezi a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját.


A települési nevezések folyamatosan érkeznek az ország különböző pontjairól, amely alátámasztja a szervezők azon célját, hogy a Nemzeti Regatta egy olyan országos seregszemle, ahol a Balatonra irányuló nyári reflektorfényben mutathatja meg az egész ország a saját helyi értékeit, miközben a közönséget szórakoztatva különböző versenyszámokban vesznek részt a települési csapatok. Az idei esztendőben ötven települést látnak vendégül a szervezők Siófokon, ezzel is ünnepelve és megtisztelve Siófok várossá válásnak 50. évfordulóját.

Az idén már biztosan találkozhatunk a települések sorában új bemutatkozóként Tolna városával és Nagykőrössel, de biztosan itt lesz az elmúlt két alkalommal dobogós Csopak csapata és természetesen a házigazda, idén 50 éves Siófok városa is.

A Bahart azt ígéri, hogy az ismét Mol Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében szerveződő, a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai koordinálásával rendezett családbarát fesztiválra még tartalmasabb, színesebb és izgalmasabb programokkal, valamint versenyszámokkal készül.

Az eseménnyel kapcsolatban a nevezni kívánó települések, illetve az érdeklődők naprakész tájékoztatást kaphatnak ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!