Túlélőruha extrém hideg időben is

Bár januárhoz képest elég kellemes az idő, nyoma sincs a zord hidegnek és a nappali fagyoknak, az igazán profik minden eshetőségre felkészülnek, és hideg időben is vízre szállnak. Nekik ajánlható a Baltic Amarok túlélőruha.

Maga a ruha nem csupán egy esetleges vízbe esés, hanem kihűlés ellen is véd. Az összes Baltic túlélőruhát az EN ISO 15027-1 szabvány szerint tesztelték, amelynek az egyik kritériuma, hogy öt embert 15 fokos vízben tartanak két órán keresztül, a testhőmérsékletük pedig nem csökkenhet két Celsius-foknál többet. A Baltic Amarok túlélőruhát viselők mindössze 0,8 Celsius-fokot vesztettek testhőmérsékletükből. Ezek a ruhák nem csak a kihűlés ellen védenek, hisz 50 N felhajtó erejüknek köszönhetően az úszni nem tudóknak is ideális választás.


Észak-Európában nagyon kedvelik ezt a ruhát a hómobilosok, míg itthon a jégvitorlázóknak ajánlható a Batlic Amarok, amely teljesen víz- és szélálló. Nagy előnye még a sok zseb kívül és belül, a belső vállpánt, valamint a szoros illeszthetőség.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!